foto

Sara Guasch

  • nar. 1918
    Chile
  • zem. 1.6.2005
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Barrendero, El
Retrato de una mujer casada
1981 Color de nuestra piel, El
Rastro de muerte
1979 El giro, el pinto, y el Colorado
Naná
Reyes del palenque, Los
1977 Mil caminos tiene la muerte
1976 Supervivientes de los Andes
1975 ...Y la mujer hizo al hombre
Tívoli
1971 El nano: Niñera con bigotes
1970 Mentira, La
Misión cumplida
Rubí
¿Por qué nací mujer?
1969 Día de las madres, El
1968 Chica para dos, Una
Corazón salvaje
1966 Amor a la española
Mujer perdida, La
1965 Amor amor amor
Lola de mi vida
1960 Tigres del ring, Los
Torneo de la muerte, El
1959 Isla para dos
Manicomio
1958 Golfa, Una
Muertos de miedo
Refifí entre las mujeres
Tres desgraciados con suerte
1957 Asesinos, S.A
Bambalinas
Furias desatadas
1956 Escondida, La
Juventud desenfrenada
La sombra vengadora vs. La mano negra
Sombra vengadora, La
1955 ...Y mañana serán mujeres
De carne somos
1954 Maldita ciudad
Minuto de bondad, Un
Píntame angelitos blancos
Tres Elenas, Las
Tres citas con el destino
1953 Canción de cuna
Cuarto de hotel
Las cariñosas
Siete mujeres
1952 Mártir del Calvario, El
Pasionaria
1951 Canasta uruguaya
Entre abogados te veas
1950 Amor vendido
El grito de la carne
Joyas del pecado, Las
1949 Historia del 900
La cadena infinita
1947 A media luz
Mujer que quiere a dos, La
1946 Colegialas, Las
Una vírgen moderna
1945 Casa de la zorra, La
1944 Rey se divierte, El

TV seriály

1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1986 Cautiva (TV seriál)
1984 Tú eres mi destino (TV seriál)
1983 Cuando los hijos se van (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace