foto

Tereza Kozáková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Na okraji lesa (studentský film)
Requiem 8“ moll (studentský film)
2017 Žaludek světa
2016 Prázdná židle (studentský film)

Dokumentární

2019 Trabantem z Indie až domů (TV seriál)
Velký čínský bratr (E13)
2018 Takovéhle jaro snad ještě nebylo (studentský film)
2017 Dare nativitatis
Jan, muž s duší a kameny (studentský film)
Na věčné časy - Relikty architektury socialistické éry (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Prázdná židle (studentský film)

Dokumentární

2018 Takovéhle jaro snad ještě nebylo (studentský film)
2017 Jan, muž s duší a kameny (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Prázdná židle (studentský film)

Dokumentární

2018 Takovéhle jaro snad ještě nebylo (studentský film)
2017 Jan, muž s duší a kameny (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Prázdná židle (studentský film)

Dokumentární

2018 Takovéhle jaro snad ještě nebylo (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Prázdná židle (studentský film)

Dokumentární

2018 Takovéhle jaro snad ještě nebylo (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Prázdná židle (studentský film)

Dokumentární

2017 Jan, muž s duší a kameny (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky