foto

Šičiri Nakajama

  • nar. 16.12.1961 (58 let)
    prefektura Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Keiji Inukai Hayato (TV film) - kniha
Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film) - kniha
2015 Kirisaki Jack no Kokuhaku: Keiji Inukai Hayato (TV film) - kniha
Kono Mystery ga Sugoi! (TV film) - kniha
2013 Sajonara, Debussy - kniha

TV seriály

2016 Hipokuratesu no čikai (TV seriál) - kniha
2015 Shokuzai no Sonata (TV seriál) - kniha
2014 Kono Misuteri ga Sugoi! ~ Besutosera Sakka kara no Chousenjou ~ (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky