foto

Nondži Nemoto

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Sadó 2019 nenmacu special: Kita no seiči de totonou (TV film)
2018 Owatta hito
2008 Yume wo Kanaeru Zo (TV film)

TV seriály

2019 Fruits takkjúbin (TV seriál)
Hidarikiki no Eren (TV seriál)
Kansacui Asagao (TV seriál)
Sadó (TV seriál)
2018 Oh My Jump! (TV seriál)
2017 Fringe Man (TV seriál)
Gin to Kin (TV seriál)
Izakaja Fudži (TV seriál)
Košoku robotto (TV seriál)
2016 Hacukoi geinin (TV seriál)
Night Hero Naoto (TV seriál)
Otoko meši (TV seriál)
2015 5→9: wataši ni koi šita ikemen sugiru obósan (TV seriál)
The Hatsumori Bemars (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
2013 Bad Boys J (TV seriál)
Koroshi no Joou Bachi (TV seriál)
2012 Saba Doru (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
Kôkôsei resutoran (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
2008 Ičipondo no fukuin (TV seriál)
2007 Hari-kei (TV seriál)
Sekuší boisu ando robo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky