foto

Rafael García Travesi

  • nar. 8.4.1910
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 22.3.1984 (73 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Braceras y mojados
El sinvergüenza
1983 Las perfumadas
Todo un hombre
1981 Como México no hay dos
1979 Mojados
1978 Las del talon
Que te vaya bonito
1976 Juan Armenta, el repatriado
Ley del monte, La
1975 India, La
1974 Los leones del ring
Los leones del ring contra la Cosa Nostra
1973 Los hombres no lloran
1972 Las momias de Guanajuato
Martina, La
Mujer honesta, Una
Santo vs. la magia negra
Tigresa, La
1971 Los campeones justicieros
Misión suicida
Venganza de Gabino Barrera, La
1970 Captura de Gabino Barrera, La
El Santo a Blue Demon proti příšerám
El Santo a Blue Demon ve světě mrtvých
1969 Alerta, alta tension
Dos valientes
El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě
Las aventuras de Juliancito
Lauro Puñales
1968 Atacan las brujas
El escapulario
Lucio Vázquez
1967 El barón Brakola
Operación 67
Seis días para morir
Vuelta del Mexicano, La
1966 Blue Demon vs. el poder satánico
Caña brava
El Santo proti marťanské invazi
El indomable
Espectro del estrangulador
Gatillo Veloz
Jinetes de la llanura
Juventud sin ley
Los Malditos
Santo contra los villanos del ring
Tesoro de Moctezuma, El
1965 Blue Demon: El Demonio Azul
Caballo prieto azabache
El Santo proti fantomu škrtiči
Hijo de Gabino Barrera, El
Me ha gustado un hombre
Profanadores de tumbas
Černý vítr
1964 El hacha diabólica
Gabino Barrera
1963 Bandida, La
1962 El Santo bojuje proti upířím ženám
Pecado
Pistoleros, Los
1961 Amor a balazo limpio
El globero
Espiritismo
Tres Romeos y una Julieta
1960 Caperucita roja, La
Impostor, El
Infierno de almas
Revolver en guardia
1959 Los hijos ajenos
Mis secretarias privadas
1958 Sonrisa de la Virgen, La
1957 Diana cazadora, La
1956 Besos prohibidos
La ilegítima
Los amantes
1955 Amor y pecado
El pecado de ser mujer
El seductor
La fuerza del deseo
Maternidad imposible
Túnel seis, El
1954 De ranchero a empresario
La perversa
Sombra verde
1953 Corazón y la espada, El
1952 Víctimas del divorcio

TV seriály

1977 Mexicano, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace