foto

Olga Kulagina

  • nar. 20.1.1959 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Na kraju ljubvi (TV film)
V poslednij raz proščajus (TV film)
2015 Prostiť za vsjo (TV film)
2013 Berega (TV film)

TV seriály

2018 Na rassvetě (TV seriál)
2016 Kuda uchoďat doždi (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Zapach lavandy (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky