foto

Viktor Zubarev

  • nar. 1.8.1962 (57 let)
    Slantsy, Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Kuda těčjot more
2017 Mesť kak lekarstvo (TV film)
2015 Alla v poiskach Ally
Ostaňtěs navsegda (TV film)
2013 Buduščeje soveršennoje (TV film)
Vesomoje čuvstvo (TV film)
Čužoje lico (TV film)
2012 Rusalka (TV film)
2011 Kuda těčjot more?

TV seriály

2019 Anonimnyj dětěktiv (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
2017 Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Dolgi sovesti (TV seriál)
Kuda uchoďat doždi (TV seriál)
2015 Kto ja (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
2013 Illjuzija sčasťja (TV seriál)
2012 Ně uchodi (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Vtoroje dychanije (S03E09)
Gazovyj sindrom (S03E08)
Černyj jaščik (S03E07)
další epizody (6)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sektor obstrela (S01E06)
2003 Čužoje lico (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Čužoje lico (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky