foto

Mike Bäuml

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Cesta do neznáma (TV film)

TV seriály

2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Prager Frühling (E54)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgelenkt (S10E30)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fragen der Ehre (S10E18)
Familiensache (S10E08)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schafspelz (S09E09)
Im Fokus (S08E22)
Leichte Beute (S08E16)
další epizody (4)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bernie (S08E06)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Stará škola (S12E02)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Řidič (S10E10)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Verdammt verliebt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky