foto

Albert Boadella

  • nar. 10.7.1943 (76 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 ¡Buen viaje, excelencia!

TV seriály

1994 Función de noche (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 ¡Buen viaje, excelencia!

TV seriály

1999 ¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Médico de familia (TV seriál)
1984 Ahí te quiero ver (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál) - a.z.
2000 Buenaventura Durruti, anarquista (TV film)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky