foto

Jelena Arbuzova

  • nar. 31.10.1957 (62 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Potěrjannoje sčastě (TV film)
2016 Pocelujev most
2012 Vasilki dlja Vasilisy (TV film)
2007 Sadovnik (TV film)

TV seriály

2018 Na rassvetě (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2016 Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky