foto

Maxim Kubrinskij

  • nar. 7.10.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Muzyka mojej duši (TV film)
2016 Vzlom (TV film)

TV seriály

2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (6)
2016 Šaman (TV seriál)
Uchažjor bolšoj mamočki (S03E08)
Pod kupolom cirka (S03E07)
Ložnaja versija (S03E06)
další epizody (8)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
Zvonok (S02E13)
další epizody (5)
2013 Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (12)
2012 Lesnik (TV seriál)
Gorjačij sezon (S02E04)
Čužije (S02E03)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Propavšij (S02E04)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na glubině (S04E28)
Ograblenije po-russki (S04E27)
Čužoj sredi čužich (S04E26)
další epizody (4)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Nasledstvo (S02E07)
Slučaj na turbaze (S02E05)
Černaja vdova (S02E02)
2000 OBŽ (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
KGB v smokinge (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dvojnaja ošibka (S01E13)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)
2000 OBŽ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky