foto

Peter Moers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Geheimes Russland - Moskaus Unterwelten (TV film)
Mythos Wal
2016 Die Lotosweberinnen vom Inlesee (TV film)
Dynastie delfínů (TV film)
Stadtoasen (TV seriál)
2015 Die Delfine von Shark Bay (TV film)
Rudý baron (TV film)
2014 Ivan Hrozný (TV film)
2012 Nezkrotná místa Austrálie (TV seriál)
1996 Bilderbuch Deutschland (TV seriál)
1994 Menschen hautnah (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)
1975 Länder - Menschen - Abenteuer (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2014 Ivan Hrozný (TV film)
1994 Menschen hautnah (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Ivan Hrozný (TV film)
1982 Terra X (TV seriál)
1975 Länder - Menschen - Abenteuer (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

1994 Menschen hautnah (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky