foto

Karl Farkas

  • nar. 28.10.1893
    Vienna, Rakousko-Uhersko
  • zem. 16.5.1971 (77 let)
    Vienna, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Selten so gelacht! (TV film) - a.z.
1969 Heiter bis wolkig (TV film)
1967 Made in Austria
1965 Leinen aus Irland (TV film)
1963 Charleys Tante
1960 Ich heirate Herrn Direktor
1953 Stolen Identity
1952 Abenteuer in Wien
1949 Rosen der Liebe
1933 Große Trick, Der
1932 Lumpové kavalíři
1923 Namenlos

TV seriály

1970 G'schichten aus Wien (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film) - a.z.
2006 Die Gesichter des Karl Farkas (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1950 Gruß und Kuß aus der Wachau - kniha
1949 Nichts als Zufälle - kniha
1932 Streichquartett - kniha

Host

TV pořady

2013 ORF-Legenden (TV pořad)
1957 Was sieht man Neues? (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

1964 Der Feldherrnhügel (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky