foto

Bill Simpson

  • nar. 11.9.1931
    Ayr, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 21.12.1986 (55 let)
    Ayrshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Shoot for the Sun (TV film)
1975 Little Minister, The (TV film)
1967 Great Scot! (TV film)
1959 The 39 Steps

TV seriály

1983 Andy Robson (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 The Mackinnons (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1973 Scotch on the Rocks (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)

Dokumentární

1955 This Is Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky