foto

Jurij Popovič

  • nar. 31.12.1959 (59 let)
    Balakhna, Gorkovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
1989 A byl li Karotin
1982 Sportloto

TV seriály

2015 Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Igrok (S01E08)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Bobry (TV film)
2017 Intriganki (TV film)
2010 Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)

TV seriály

2016 Diletant (TV seriál)
2015 Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Ment v zakoně 8 (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
SK (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
I.O. (S03E62)
REC (S03E61)
Ofisnyj plankton (S03E55)
další epizody (7)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
Ljudi i zveri (S02E43)
další epizody (19)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2010 Gluchar (TV seriál)
Nojabr (S03E57)

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace