foto

Tošihiro Itó

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Kuro no Shamen (TV film)
2013 Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
2006 Aru Ai no Uta (TV film)
1996 Shadow šókai: Henkiró (TV film)

TV seriály

2016 Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
2015 Keibuho Sugijama Šintaró (TV seriál)
2013 Kijoko Ranman (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
Osama no Ie (TV seriál)
2009 Inpei Shirei (TV seriál)
Love Game (TV seriál)
Rindžó (TV seriál)
2008 Hišo no kagami (TV seriál)
2006 Sweets Dream (TV seriál)
2005 Njokei kazoku (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky