foto

Edamame Cumami

  • nar. 1.6.1958 (61 let)
    Izu, prefektura Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Reset ~ Hontou no Shiawase no Mitsukekata (TV film)
2011 Maebashi vijuaru kei
2010 Hisshiken torisashi
2008 Tókjó daikúšú (TV film)
2003 Samuraj
2000 NAGISA なぎさ
1997 Ohňostroj
1994 Všichni to dělají!
1990 Říjen, 3:4

TV seriály

2016 Gú gú datte neko de aru 2: Good Good The Fortune Cat (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Šingari (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
2013 Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
2012 Hitorišizuka (TV seriál)
RUN60 (TV seriál)
2011 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
2009 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
2008 4 Shimai Tantei Dan (TV seriál)
Guren Onna (TV seriál)
1998 Hinata Bokko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace