foto

Helen Worth

  • nar. 7.1.1951 (69 let)
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Women of Coronation Street - a.z.
1969 Nejlepší léta slečny Jean Brodieové
1968 Oliver!

TV seriály

1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1972 Strauss Family, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

2003 Coronation Street Secrets (TV seriál)
1999 After They Were Famous (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
1997 Comic Relief (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky