foto

Esmeralda Mitre

  • nar. 14.5.1982 (37 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hija única
2014 Amapola
2013 La vida anterior
2011 Nocturnos
Vaquero
2007 Hoy no estoy
2004 Dolores de casada

TV seriály

2014 Guapas (TV seriál)
2006 Soy tu fan (TV seriál)
2004 Floricienta (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2002 Darované srdce (TV seriál)
2001 Enamorarte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky