foto

Patrick Colpaert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Une vie après (TV film)
2016 La Consolation
2012 Un enfant de toi
2011 Fils unique
2009 La cantante de tango
Un singe sur le dos (TV film)
2008 Baptêmes du feu (TV film)
Un souvenir (TV film)
2007 Cages
2005 L'ordre du temple solaire (TV film)
Láska na věky (TV film)
2004 En Ce Temps-là, L'amour
2003 Amour au soleil, L' (TV film)
Année de mes sept ans, L' (TV film)
2001 Bon fils, Le (TV film)
2000 L'écluse

TV seriály

2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace