foto

Luis Van Rooten

  • nar. 29.11.1906
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko
  • zem. 17.6.1973 (66 let)
    Chatham, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 What's So Bad About Feeling Good?
1961 Fury River - a.z.
Operation Eichmann
1958 Curse of the Faceless Man
Fräulein
1957 The Unholy Wife
Williamsburg: The Story of a Patriot
1955 Pronásledování na moři
1952 Lydia Bailey
1951 Detektivní příběh
My Favorite Spy
1949 Boston Blackie's Chinese Venture
Champion
City Across the River
The Secret of St. Ives
1948 Beyond Glory
Night Has a Thousand Eyes
The Gentleman from Nowhere
To the Victor
Velké hodiny
1946 Two Years Before the Mast
1944 The Hitler Gang

TV seriály

1961 The Defenders (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Joe Palooka Story (TV seriál)
1953 The Motorola Television Hour (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Major Dell Conway of the Flying Tigers (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Beulah (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
The Ken Murray Show (TV seriál)
1949 One Man's Family (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace