foto

Peter Adams

  • nar. 22.9.1917
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.1.1987 (69 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Funny Girl
1967 El magnifico extranjero - a.z.
1966 Prokristapána
1964 The Incredible Mr. Limpet
1960 Midnight Lace
1959 The Big Fisherman
1958 Bullwhip
1957 Hell on Devil's Island
Omar Khayyam
Tip on a Dead Jockey
Vězeňský rock
1956 Flame of the Islands
Silent Fear
1955 The Court-Martial of Billy Mitchell
The Scarlet Coat
You're Never Too Young
1954 Brigadoon
Her Twelve Men
1953 Donovan's Brain
Easy to Love
Project Moonbase
1952 Battle Zone
Flat Top
Pat a Mike
Ruby Gentryová
1951 Angels in the Outfield
1940 Turnabout

TV seriály

2009 Námořní hlídka (TV seriál)
China Dolls (S03E03)
1967 Custer (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Alcoa Theatre (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
My Friend Irma (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace