foto

Klaus Bamberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort - Im Regen tanzen (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Noch nicht zu Hause (TV film)
1988 Geburtstagsüberraschungen (TV film)
1987 Die Alleinseglerin
Die Reise des Monsieur Perrichon (TV film)
Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Paule (TV film)
1985 Geschichte vom goldenen Taler, Die
Pohádka o muži s medvědí kůží
1984 Bobří stopa
Der Angler auf dem Dach (TV film)
1983 Es war so nett in unserem Quartett (TV film)
Haste Töne (TV film)
Taková milá paní... (TV film)
1982 Der blaue Oskar (TV film)
Generalprobe (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Am Rande der Saison (TV film)
Deines Nächsten Weib (TV film)
Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
Kein Platz für Teufel (TV film)
Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Haus am Meer (TV film)
Du und icke und Berlin (TV film)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Fahrspuren (TV film)
Pension Schöller (TV film)
Verfolgung (TV film)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Brief aus Slubice (TV film)
Interview mit Theodor (TV film)
Licht auf dem Galgen, Das
Pension Schöller (TV film)
1975 Damals in Sevilla
Das Eiszapfenherz (TV film)
Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Heimliche Hände (TV film)
1974 Die goldene Kuh (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Verurteilt auf Bewährung (TV film)
Der große Coup des Waldi P. (TV film)
Zrzka (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Šípková Růženka
1970 Zauberlehrlinge (TV film)
1969 Adelsnest (TV film)
Fritz Schmenkel (TV film)
Im Himmel ist doch Jahrmarkt
1968 Tage im Januar (TV film)
Tulpen und hohe Kiefern (TV film)
1967 Brennende Ruhr (TV film)
Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
1966 Atze (TV film)
Die Jagdgesellschaft (TV film)
Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Irrungen, Wirrungen (TV film)
Truthahn-Story (TV film)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort - Seriöser Erfinder sucht Teilhaber (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
1964 Kommandant Kramm (TV film)
1963 Das tägliche Brot (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Irrungen - Wirrungen (TV film)
1960 Mlčící hvězda
1958 Píseň námořníků
1957 Schönste, Die

TV seriály

1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1974 ABC der Liebe (TV seriál)
Pozdní sezóna (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky