foto

André Castelot

  • nar. 23.1.1911
    Antverpy, Belgie
  • zem. 18.7.2004 (93 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Autrichienne, L'
1976 Lauzun de la Grande Mademoiselle, Le (TV film)
1974 Amoureuse Joséphine (TV film)
1950 Le Grand cirque

TV seriály

1981 La mémoire des siècles (TV seriál)
1972 Slavné útěky (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)
Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1961 Napoléon II, l'aiglon - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

1957 La caméra explore le temps (TV seriál) - herec, a.z.
Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace