foto

Josef Knapp

  • nar. 4.3.1906
    Klagenfurt
  • zem. 9.7.2001 (95 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kalkstein (TV film)
1962 Der Rosenkavalier (TV film)
Die Großherzogin von Gerolstein (TV film)
1958 Bernauerin, Die (TV film)

TV seriály

1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)

Divadelní záznam

1963 Dantons Tod (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1961 Leute von heute - Die Fernseh-Teenagerparty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky