foto

Howard Murray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Symptomy běžného nachlazení (S05E06)
Zásnubní reakce (S04E23)
2000 Titus (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Tom Show, The (TV seriál)
1996 Life's Work (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Vinnie & Bobby (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
1989 Live-In (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace