foto

Howard Murray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Symptomy běžného nachlazení (S05E06)
Zásnubní reakce (S04E23)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Raygin' Bulls (S08E10)
2000 Titus (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Tom Show, The (TV seriál)
1996 Life's Work (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Jimmy Goes Away (S02E26)
You Can Lead a Horse to Water... (S02E25)
When It Rains, They Pour (S02E24)
další epizody (6)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
The Road to Paris, Texas (S02E07)
Valentine's Day (S01E16)
1992 Vinnie & Bobby (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
1989 Live-In (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky