foto

Raquel Morell

  • nar. 4.2.1959 (60 let)
    Morelia, Michoacan, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Cero y van 4
1985 Contrato con la muerte

TV seriály

2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2010 Cuando me enamoro (TV seriál)
Triunfo del amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2006 Dos caras de Ana, Las (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2001 Juego de la vida, El (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Locura de amor (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
Gotita de amor (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
1995 María José (TV seriál)
Pobre niña rica (TV seriál)
1992 Mágica juventud (TV seriál)
1991 Milagro y magia (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Seducción (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky