foto

Lucy Holt

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zrádce mezi námi
2009 Lidská jatka
Normal
2008 He Kills Coppers (TV film)
2007 Hallam Foe
2006 Cashback

TV seriály

2010 Material Girl (TV seriál)
1995 Next of Kin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace