foto

Claude Loursais

  • nar. 18.11.1919
    Paříž, Francie
  • zem. 25.7.1988 (68 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1969 Sainte Jeanne (TV film)
1965 Genousie (TV film)
1964 Médecin malgré lui, Le (TV film)
1963 Machine infernale, La (TV film)
1962 Rien que la vérité (TV film)
1960 Le Sire de Vergy (TV film)
1957 L'équipage au complet (TV film)
Nuit des rois, La (TV film)
1956 Le Médium (TV film)
Sainte Jeanne (TV film)
1954 Maison de poupée (TV film)

TV seriály

1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

TV pořady

1956 En direct de... (TV pořad)

Koncert

1958 Duke Ellington Orchestra (koncert)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Täter auf der Spur - Flugstunde, Dem (TV film)

TV seriály

1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Histoires de fiction (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky