foto

Humprey Morton

  • nar. 23.1.1908
    Limpsfield, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1969
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 The Man Inside
1957 Lady of Vengeance
1954 A Time to Kill
1953 The Drayton Case
1952 Blind Man's Bluff
Girdle of Gold
Procházka v osm hodin
Sing Along with Me
1939 Sword of Honour
1938 Cyrano de Bergerac (TV film)

TV seriály

1965 Blackmail (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
Private Investigator (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nathaniel Titlark (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1951 This Is Show Business (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky