foto

Takafumi Kósaka

  • nar. 1983
    prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Kage no chitai (TV film)
2014 Umoreru (TV film)

TV seriály

2019 Sign (TV seriál)
2018 Genkai danči (TV seriál)
2017 Mahiru no Akuma (TV seriál)
2016 Hi no Ko (TV seriál)
2015 Kageru juku nacu (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Mucu: Mieru me (TV seriál)
Temisu no Kyuukei (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky