foto

Erika Janagita

  • nar. 15.10.1992 (28 let)
    prefektura Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Obon no otóto
2011 Sekai no dokonidemo aru basho
2008 Kimi no tomodači
Maboroši no jamataikoku
2007 Tōku no sora ni kieta

TV seriály

2010 Dohyo Girl! (TV seriál)
2008 Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
2006 Tatta hitocu no koi (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
Nobuta. O produce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky