foto

Horst Rüschmeier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Der heimliche Teilhaber (TV film)
1964 In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
Wie ein Dieb in der Nacht (TV film)
1961 Elisabeth von England (TV film)
Teufel ist los, Der (TV film)
1960 Emilia Galotti (TV film)
1958 Der Sündenbock von Spatzenhausen
1957 Don Carlos (TV film)
Ein Spiel von Tod und Liebe (TV film)
Parasit, Der (TV film)

TV seriály

1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky