foto

Andreas Thiel

  • nar. 1957
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 23.9.2006
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Chiko
2007 Na druhé straně

Herecká filmografie

Filmy

2007 Na druhé straně
2004 Proti zdi
2002 Solino
1997 Mom
1988 Im Jahr der Schildkröte
1981 Kopfschuß
1980 Altosax (TV film)

TV seriály

1992 Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Kismet
Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)

TV seriály

1999 Richterin Barbara Salesch (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1989 Hurra Deutschland (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

1990 Fritz Haarmann und Theodor Lessing - Zwei deutsche Schicksale (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Ärzte: Dr. Vogt - Freundschaften (TV film)

TV seriály

1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1984 Geraubte Lügen (studentský film)
1982 Das Symbrosius Prinzip

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky