foto

Jacques Mauclair

  • nar. 12.1.1919
    Paříž, Francie
  • zem. 21.12.2001 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 La chambre des magiciennes (TV film)
1997 Stará známá písnička
1995 Duchesse de Langeais, La (TV film)
1987 Baleine blanche, La (TV film)
1982 Adieu (TV film)
1981 La Puce et le privé
Lenin v Paříži
1980 Une page d'amour (TV film)
1979 Avoir été (TV film)
Main coupée, La (TV film)
1978 Brigade mondaine
1977 Rebelles, Les (TV film)
Solveig et le violon turc
1975 Amédée ou Comment s'en débarrasser (TV film)
1974 Macbett (TV film)
Président Faust (TV film)
1972 Comme avant, mieux qu'avant (TV film)
1971 L'homme qui rit (TV film)
1970 Amour
1967 Le roi cerf (TV film)
1966 Srdcový král
1965 Gaspard des montagnes (TV film)
Les Fourberies de Scapin (TV film)
1964 Banco à Bangkok pour OSS 117
1963 Tre piger i Paris
1962 Les Bonnes causes
1961 Okno dokořán
Vacances en enfer
1960 La Servante du passeur (TV film)
1959 Le femme et la pantin
1957 Nathalie
1950 Anciens de Saint-Loup, Les
Ztracené vzpomínky

TV seriály

1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
Martine Verdier (TV seriál)
Podvodník z povolání (TV seriál)
1978 Mazarin (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1974 À vous de jouer Milord (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Au théâtre ce soir (TV seriál)
Chevalier d'Harmental, Le (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)
Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky