foto

Roldano Lupi

  • nar. 8.2.1909
    Milan, Lombardy, Itálie
  • zem. 13.8.1989 (80 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Anna dei miracoli (TV film)
1965 Buffalo Bill: Hrdina divokého západu
1964 Konec Čingischána
La vendetta dei gladiatori
Římský kolos
1963 Kali-Yug, déesse de la vengeance
Tajemství indického chrámu
1962 Prigioniere dell'isola del diavolo, Le
1961 Hrabě Monte Christo
Il gigante di Metropolis
Il giustiziere dei mari
Le sette sfide
Mongoli, I
1959 Isola del tesoro, L' (TV film)
Lui, lei e il nonno
1958 Canne al vento (TV film)
1955 Cavalieri della regina, I
L'affaire des poisons
1954 Campana di San Giusto, La
Casa Ricordi
Contessa di Castiglione, La
Maestro di Don Giovanni, Il
Vetturale del Moncenisio, Il
1953 Frine, cortigiana d'Oriente
Koenigsmark
1952 Altri tempi - Zibaldone n. 1
Angelo del peccato, L'
Fiammata, La
Loups chassent la nuit, Les
Segreto delle tre punte, Il
1950 Edera, L'
1949 Altura
Duello senza onore
Vespro siciliano
1948 Fiacre N. 13, Il
Giudicatemi!
Uomo dal guanto grigio, L'
Urlo, L'
1947 Amanti senza amore
Diavolo bianco, Il
Il delitto di Giovanni Episcopo
1946 Adultera, L'
Il Testimone
Pian delle stelle
Umanità
1945 Dieci comandamenti, I
La freccia nel fianco
Malia
Nessuno torna indietro
Porta del cielo, La
Tempesta d'anime
1944 Circo equestre Za-bum
Ještě žít
1943 Addio, amore!
Giacomo l'idealista
Kněžský klobouk
Sogno d'amore
1942 Gelosia
Sissignora

TV seriály

1978 Racconti di fantascienza (TV seriál)
1976 Manon Lescaut (TV seriál)
1973 Eleonora (TV seriál)
1969 Fratelli Karamazov, I (TV seriál)
1968 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
Mie prigioni, Le (TV seriál)
1967 Caravaggio (TV seriál)
La fiera delle vanità (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 Donna di fiori, La (TV seriál)
Za-bum N. 2 (TV seriál)
1964 Miserabili, I (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace