foto

Harald Mittermüller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Geheimnis der Gärten, Das (TV film)
1977 Der Einstand (TV film)

TV seriály

1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2016 Geschichten von der Donau (TV film)
2015 Geschichten rund um's Riesenrad (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Bergwelten (TV seriál)
2011 Harnas: Záchranný tábor pro divoká zvířata (TV seriál)
Terra Mater (TV seriál)
tierisch gut! (TV seriál)
2009 Hitlerovi hrdinové (TV seriál)
Tajemství vody (TV film)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

TV pořady

2006 Ganz schön wild - Der Tiergarten Schönbrunn (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Harnas: Záchranný tábor pro divoká zvířata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace