foto

Kacuhiko Watabiki

  • nar. 23.11.1945 (74 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hitocubu no mugi: Ogino Ginko no šógai
2018 Kónotori no jurikago (TV film)
Ninomija Kindžiró
2017 Bublina
2015 Shin Naniwa Kinyudo (TV film)
2013 Daiyamondo
Hare no čihare, tokidoki hare
2012 Chushingura ~Sono Gi Sono Ai~ (TV film)
2011 Shin Jidan Koshonin Ura File (TV film)
2008 Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2006 Cukijama-kačó no nanokakan
Kiseki no doubutsuen: asashiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Torikku gekidžóban 2
2005 Naniwa Kinyudo 6 (TV film)
Tenka sóran (TV film)
2004 Higuči keibuho 2: Rio – Suijóbi no sacudžinšha (TV film)
Kusa no ran
Sen no kaze ni natte
2002 WXIII Kidō keisatsu Patlabor
赤い霊柩車 偽りの葬儀 (TV film)
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)
1998 Naniwa Kinyudo 3 (TV film)
1996 Naniwa Kinyudo (TV film)
1993 Jume no onna
1989 Gokudó no onnatači: Sandaime ane
1988 Anego
Hei no naka no korinai menmen 2 (TV film)
Krev na hedvábí
1982 Kirjúin Hanako no šógai
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery: the North Bound Murder Case (TV film)
1980 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery: the Mysteries of Ghost Ship (TV film)
1979 Nišimura Kjótaró travel mystery: Blue train sacudžin džiken (TV film)
1977 Jacuhaka mura
1976 Čókósó hoteru sacudžin džiken

TV seriály

2016 Kinpika (TV seriál)
2015 Kabukimono Keidži (TV seriál)
Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
2014 Hanasaku ašita (TV seriál)
2013 Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
2012 Unmei no hito (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
Kansa hôjin (TV seriál)
Keiji no Shomei (TV seriál)
2007 Kageró no cudži (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
Urutoraman Mebiusu (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Kuraimâzu hai (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Dr. Koishi no Jiken Chart (TV seriál)
2003 Tokyo Love Cinema (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
Psycho Doctor (TV seriál)
2001 Ashita ga aru sa (TV seriál)
1999 Utsukushii hito (TV seriál)
1997 Bancha mo Debana (TV seriál)
Móri Motonari (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
1992 Anata Dake Mienai (TV seriál)
1987 プロゴルファー祈子 (TV seriál)
1985 Kage no gundan IV (TV seriál)
1977 Fušoku no kózó (TV seriál)
Seišun no mon: Dainibu, Džiricuhen (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky