foto

Charlotte Stoudt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dinner Party

TV seriály

2018 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 70 (S06E05)
Chapter 68 (S06E03)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Podvojná pravda (S06E08)
Návrat (S06E06)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Nová realita (S05E10)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrou noc (S03E10)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Casus Belli (S06E05)
Záblesk světla (S06E04)
Smlouva (S06E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace