foto

Svatava Marie Kabošová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Jenom sen (TV film)

Dokumentární

2014 Moje romské děti (TV film)
2011 Tajemství Svatovítského pokladu (TV film)
2003 Romani vodži (TV film)
2001 Meditace s hudbou (TV film)
Sisi - Kaiserliche schönheit
Šamani a zjevení (TV film)
1999 Curriculum vitae (TV seriál)
1995 The Treasury of Classical Music
1991 Kto je Kristína Royová? (TV film)
1990 O čom sme mlčali (TV film)

TV pořady

2007 Světci a svědci (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2013 Všechny moje děti

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Milan Rastislav Štefánik (TV film)
2018 Kapela
2013 Všechny moje děti
1999 Curriculum vitae (TV seriál)