foto

Christian Charret

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 I love Perigord (TV film)
2010 Čtyři chlapci jedné noci (TV film)
2009 Královna a kardinál (TV film)
2008 Le Septième Juré (TV film)
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
2006 Monsieur Léon (TV film)
2004 Vražedná noc (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
Mon voisin du dessus (TV film)
Toutes les filles sont folles
2002 Chemins de l'oued, Les
2001 Nana (TV film)
Vzácný ptáček (TV film)
Y'a pas d'âge pour s'aimer (TV film)
1999 Premier de cordée (TV film)
1998 Denis (TV film)
L'Enfant des terres blondes (TV film)
Quand un ange passe (TV film)
1997 Bonheur est un mensonge, Le (TV film)
L'Amour dans le désordre (TV film)
1996 Sixième classique (TV film)
Une fille à papas (TV film)
1995 Parazit (TV film)
Un si bel orage (TV film)
Une femme dans mon coeur (TV film)
1993 Embrasse-moi vite! (TV film)
Sandra, c'est la vie (TV film)
1992 Fenêtre, La
Interdit d'amour (TV film)
La Peste
1990 Galantní dámy
1989 Cinq jours en juin
Deux Fragonard, Les

TV seriály

2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
2008 Disparitions, retour aux sources (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
Central nuit (TV seriál)
Les redoutables (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)
1999 Chambre n° 13 (TV seriál)
Manatea, les perles du Pacifique (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
1998 La clef des champs (TV seriál)
1996 Hors limites (TV seriál)
1991 Dáma z Berlína (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace