foto

Jacques Bonin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Lac Mystère
2010 Cabotins
2006 Duo
2005 Survenant, Le
2003 Červený nos
2002 Mystérieuse mademoiselle C., La
2001 Zákon prasete
1999 Falešná stopa
Pin-Pon: Le film
1997 Metusalem II

TV seriály

1995 10-07: L'affaire Zeus (TV seriál)

Dokumentární

1994 Alys Robi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace