foto

Anton Švarc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Jana+Janko
2012 Solo na saxofoně (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Iděalnyj brak (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Mužčina vo mně (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Zděs kto-to jesť (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Ženskij děň

TV seriály

2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace