foto

Andrew Neil

  • nar. Ayrshire, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Na hraně zítřka
2010 Cemetery Junction
2009 Plakat smíchy
2006 Nezlomná vůle
2003 Adamovo tajemství
1999 Debt Collector, The

TV seriály

2017 Viktorie (TV seriál)
The King Over the Water (S02E07)
2013 Family Tree (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Inspektor Rebus (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace