foto

Cris Velasco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 On the Corner of Ego and Desire
2017 This is Meg
2012 Lipstick and Bullets
2010 Anderson's Cross

TV seriály

2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Impulse (E06)
Bob (E05)
Polybius (E04)
další epizody (5)
Zrůdno (TV seriál)
Turning (S02E10)
Rescue (S02E09)
Humanity (S02E08)
další epizody (10)
2016 Zrůdno (TV seriál)
Prey (S01E10)
Saved (S01E09)
Outsiders (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky