foto

Per Sandholt

  • nar. 16.9.1977 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2015 V písku - Příslib svobody
2013 Kódované vysílání
2011 Bezhlavý milenec
Dirch
2009 Potlesk
2008 Jdi v pokoji, Džamile
2007 AFR
2003 Stealing Innocence

TV seriály

2018 Kriger (TV seriál)
2015 Norskov (TV seriál)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 2/2 (E10)

Dokumentární

2013 Expedice na konec světa
2011 1/2 revoluce
El Medico
2009 Quatraro mysteriet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Stealing Innocence

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Stealing Innocence

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace