foto

Bruno Devoldère

  • nar. 18.5.1948
    Roubaix, Nord, Francie
  • zem. 15.2.2008 (59 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Belle comme Crésus (TV film)
1994 Honorin et l'enfant prodigue (TV film)
1993 Jacques le fataliste
Le Don (TV film)
1989 Front dans les nuages, Le (TV film)
Léto revoluce (TV film)
1986 À nous les beaux dimanches (TV film)
1981 Héroïques, Les (TV film)
Randonnée, La (TV film)
1980 Grand Poucet, Le (TV film)
1979 Tapage nocturne
1978 Sacré farceur (TV film)
1977 Chandelier, Le (TV film)
1975 Ondine (TV film)
1974 Autres, Les
1973 Confidences érotiques d'un lit trop accueillant, Les

TV seriály

2003 Arzak Rhapsody (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
1998 Papyrus (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
Cavalière, La (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)
1984 Des grives aux loups (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1981 Fiancées de l'empire, Les (TV seriál)
1979 Dames de la côte, Les (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace