foto

Julian Sherrier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Strong Medicine (TV film)
1971 Síť
1968 Journey Into Midnight
1966 Smrtelný případ
1964 Letka 633
Stopover Forever
1963 Nine Hours to Rama
1962 The Road to Hong Kong
1960 Two Wives at One Wedding
1957 Ordeal by Fire (TV film)
1956 Beyond Mombasa
1954 Devil's Jest, The
Laughing Anne

TV seriály

1978 Lillie (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Paul of Tarsus (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace