foto

Olga Solbelli

  • nar. 11.5.1898
    Verghereto, Emilia-Romagna, Itálie
  • zem. 8.9.1976 (78 let)
    Bologna, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Assalto al tesoro di stato
1966 Eroe vagabondo
Il terzo occhio
Quando la pelle brucia
Rete piena di sabbia, Una
1964 Ercole l'invincibile
1961 Scano Boa
1960 Gli amori di Ercole
Il mulino delle donne di pietra
Notte del grande assalto, La
1959 Králové Francie
1957 A vent'anni è sempre festa
Les Mystères de Paris
Malafemmena
Solo Dio mi fermerà
1956 Canto dell'emigrante, Il
1955 Angelo bianco, L'
Piccolo vetraio, Il
Ricordami
Totò v pekle
1954 Amori di Manon Lescaut, Gli
Barriera della legge, La
Il cavaliere di Maison Rouge
La corda d'acciaio
Mamma perdonami
Orient Express
Prigioniero del re, Il
Teodora, imperatrice di Bisanzio
1953 La nave delle donne maledette
La pattuglia dell'Amba Alagi
Marchand de Venise, Le
Siamo tutti inquilini
1952 Amori e veleni
Fratelli d'Italia
Malý svět dona Camilla
Muž mého života
Scogliera del peccato, La
1951 Core 'ngrato
Domani è un altro giorno
Figli di nessuno, I
1950 Domani è troppo tardi
Faddija - La legge della vendetta
Milenci z Ravella
Strano appuntamento
1949 Il lupo della Sila
Invasore, L'
1948 Arrivederci, papà!
1947 L'onorevole Angelina
La figlia del capitano
Sperduti nel buio
1946 Ritorno al nido
Senza famiglia
Ultimo sogno, L'
1945 Fuga nella tempesta
Ratto delle sabine, Il
1944 Sorelle Materassi, Le
1943 Apparizione
Calafuria
Campo de' fiori
La statua vivente
Locandiera, La
Půvab
Storia di una capinera, La
Ultima carrozzella, L'
1942 Due Foscari, I
La principessa del sogno
Odessa in fiamme
Paura d'amare
Signorine della villa accanto, Le
Via delle cinque lune
1941 Ore 9: Lezione di chimica
È caduta una donna
1940 La peccatrice
Valčík jedné noci
1939 Assenza ingiustificata
Cose dell'altro mondo
1937 Il fu Mattia Pascal
1935 L'anonima Roylott

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace