foto

Vicki Woolf

  • nar. 1942
    Bromley, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 The Madness (TV film)
1975 Confessions of a Pop Performer
1974 Luger calibro 9: massacro per una rapina
Mission: Monte Carlo - a.z.
1972 Nezapomenutelný valčík
1971 Hands of the Ripper
1970 Krvežízniví milenci
1968 Carry On... Up the Khyber
1967 Tucet špinavců
1965 Joey Boy
1960 Les mains d'Orlac

TV seriály

1985 Three Up, Two Down (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Doctor at Sea (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
It's Murder But Is It Art (TV seriál)
1971 Coppers End (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1961 West End Jungle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace